Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biskuit
- Butter zum Einfetten
- 2 Eier
- 80 g Zucker
- 60 g Mehl
- 20 g Kakao
- 1 TL Backpulver
- 1 gestr. TL Chili, gemahlen
- 1 Prise Salz
Mascarponecreme und Fertigstellung
- 80 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 40 g Mehl
- 500 g Milch
- 2 Eier
- 2 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 500 g Mascarpone
- 20 g Espresso, aufgebrüht, kalt
- 3 EL Marsala
- 250 g Himbeeren
- 2 EL Walnüsse, gehackt
- Himbeeren zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2293 kJ / 548 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 37 g
- Verzadigd vet
- 178 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Erdbeer-Tiramisu
3h
Schokoladen-Tarte mit Oreos®
5h
Beeren-Brownies-Trifle
4 godz. 50 min
Erdbeer-Cheesecake-Dessert
4h 30min
Gestrudelter Orangen-Kirsch-Kuchen
2 Std. 50 Min
Schoko-Quark-Schnitten mit gepufftem Weizen
3h
Snowball Cake
1 Std. 40 Min
Himbeer-Tiramisu mit weißer Schokolade
3 Std. 15 Min
Schokoladen-Soufflé
45min
Schokoladen-Frischkäse-Torte
3h
Erdbeer-Spekulatius-Cheesecake mit Lotus-Keksen
4 godz. 40 min
Marmorierter Brownie-Käsekuchen
8h