Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Biskuit
- Butter zum Einfetten
- 2 Eier
- 80 g Zucker
- 60 g Mehl
- 20 g Kakao
- 1 TL Backpulver
- 1 gestr. TL Chili, gemahlen
- 1 Prise Salz
Mascarponecreme und Fertigstellung
- 80 g Zucker
- 20 g Vanillezucker, selbst gemacht
- 40 g Mehl
- 500 g Milch
- 2 Eier
- 2 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 500 g Mascarpone
- 20 g Espresso, aufgebrüht, kalt
- 3 EL Marsala
- 250 g Himbeeren
- 2 EL Walnüsse, gehackt
- Himbeeren zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2293 kJ / 548 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 37 g
- Verzadigd vet
- 178 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Himbeer-Biskuit-Röllchen
30min
Quittenlikör-Pralinen mit Spekulatius-Nougat
2h 30min
Glutenfreie Käseküchlein
2 Std.
Eierlikör-Sabayon
15min
Couscous-Kuchen mit Obst
1h 50min
Beeren-Brownies-Trifle
4 Std. 50 Min
Pink Kiss
1h 20min
Schoko-Pistazien-Brownies
1 Std. 40 Min
Leichter Zupfkuchen aus den Varoma® Förmchen
1h 15min
Erdbeer-Tiramisu
3h
Quarksoufflés
1h
Kaffee-Schoko-Kuchen
7h