Apparaten en accessoires
Schokoladen-Baiser-Auflauf
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 Portionen
Ingrediënten
-
Butter zum Einfetten
-
Zartbitter-Schokolade in Stücken100 g
-
Milch420 g
-
Kakao1 EL
-
Weißbrot (z. B. vom Vortag), in Würfeln (1,5 cm)100 g
-
Eier getrennt2
-
Zucker75 g
-
Kirschkonfitüre100 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
11 g
Calorieën
1025 kJ /
458 kcal
Vetten
18 g
Vezels
4.2 g
Koolhydraten
60 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
THERMOMIX® Magazin 1/2021
43 recepten
Duitsland
Duitsland
Misschien vind je het ook leuk...
Zimt-Weihnachtstorte
8u. 20min
Couscous-Kuchen mit Obst
1u. 50min
Kokos-Zitronen-Pudding
20min
Buchteln mit Kokosglasur
1u. 15min
Schoko-Sahne-Schichttorte
2u. 15min
Kalter Hund mit Schoko-Vanille-Keksen
8u. 30min
Kuchen mit gesalzener Karamellsauce
1u. 40min
Vanille-Karamell-Tarte
3u.
Erdbeer-Brownies
2u. 30min
Karamell-Cheesecake
7u. 15min
Marzipan-Quadrate
2u. 40min
New York Zimt-Cheesecake mit Schokoganache
10u.