Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Bacon, in Scheiben, in Streifen
- 50 g Schalotten
- 1 Bund Petersilie, abgezupft
- 150 g Butter, in Stücken
- 500 g Wasser
- 1 EL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 650 g Drillinge
- Öl zum Braten
- 4 Maischollenhälften, küchenfertig (siehe Tipp)
- Pfeffer zum Würzen
- Mehl zum Bearbeiten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3698 kJ / 884 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 70 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Leber Berliner Art (Berlin)
50 Min
Lammhüften mit Speckbohnen
1 Std. 30 Min
Rindersteaks mit Kartoffelplätzchen und Rucolasalat
9 Std.
Porree-Kartoffelstampf mit Zander
50 Min
Rotbarsch in Basilikumteig
30 Min
Frikadellen
25 Min
Frikadellen-Grundrezept mit Senf-Dip
35 Min
Lachs mit Kartoffeln und Schmandgurken
1 Std.
Lammhüften mit Speckbohnen
1 Std. 30 Min
Rib Eye mit Béarnaise
1 Std. 50 Min
Kartoffel-Kohlrabi-Gemüse à la Creme mit Stremellachs
45 Min
Pellkartoffeln mit Mojo-Quark
50 Min