Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 20 g Olivenöl
- 300 g Garnelen, roh, mittelgroß, geschält
- ¾ TL Salz
- 50 g Schalotten, halbiert
- 100 g Staudensellerie, in Stücken
- 120 g Möhren, in Stücken
- 30 g Butter, in Stücken
- 150 g Porree, nur weiße Teile, in Ringen (1 cm)
- 3 Knoblauchzehen
- 40 g Tomatenmark
- 1000 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Fischbrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Fischbrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Thymian, getrocknet
- ½ TL Pfeffer
- 20 g brauner Zucker
- 200 g Kartoffeln, in Stücken
- 80 g Weißwein, trocken (optioneel)
- 150 g Crème fraîche
- 1 Baguette, in 12 Scheiben
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1007 kJ / 240 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 16 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 1091 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomatencremesuppe
40min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1h 20min
Krebssuppe
45min
Muscheln und Wolfsbarsch
1h
Pulpo
2h
Forellencremesuppe
40min
Cremige Garnelen-Suppe
45min
Garnelen in "Café de Paris"- Butter
3h
Kalbsgulasch mit Kartoffeln und Äpfeln
1h 20min
Tomaten-Kokos-Suppe mit Garnelen
30min
Schwarze Spaghetti mit Parmesan-Sauce und Garnelen
45min
Lachscremesuppe
20 min