Rindfleisch in Rotwein

Rindfleisch in Rotwein

4.5 147 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 2u. 15min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Rindfleisch aus der oberen Keule, in Würfeln (3 cm)
    700 g
  • Rotwein, trocken
    500 g
  • Zimt
    1 Msp.
  • Gewürznelken
    3
  • Möhren in Stücken
    150 g
  • Staudensellerie in Stücken
    20 g
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • Rosmarin abgezupft
    1 Zweig
  • Öl
    30 g
  • Schinkenspeckwürfel
    100 g
  • Tomaten gehäutet, in Würfeln (2-3 cm)
    100 g
  • Salz nach Geschmack
    1 - 1 ½ TL
  • Pfeffer
    1 TL
  • Zucker
    ½ TL
  • Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
    1 geh. TL
    1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l)
  • Mehl (ca. 2 EL)
    40 g
  • Butter (ca. 2 EL), in Stücken
    40 g

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 44 g
Calorieën 2234 kJ / 533 kcal
Vetten 25 g
Vezels 2.6 g
Koolhydraten 15 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...