Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g Rindfleisch aus der oberen Keule, in Würfeln (3 cm)
- 500 g Rotwein, trocken
- 1 Msp. Zimt
- 3 Gewürznelken
- 150 g Möhren, in Stücken
- 20 g Staudensellerie, in Stücken
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Zweig Rosmarin, abgezupft
- 30 g Öl
- 100 g Schinkenspeckwürfel
- 100 g Tomaten, gehäutet, in Würfeln (2-3 cm)
- 1 - 1 ½ TL Salz, nach Geschmack
- 1 TL Pfeffer
- ½ TL Zucker
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Fleischbrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Fleischbrühe (für 0,5 l) - 40 g Mehl (ca. 2 EL)
- 40 g Butter (ca. 2 EL), in Stücken
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2234 kJ / 533 kcal
- Eiwitten
- 44 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Provenzialisches Lammragout
1h 40min
Kalbsragout mit Erbsen
1 godz. 15 min
Rindfleischstew
1h 40min
Kalbsleber venezianisch
40min
Cape Malay Hähnchen-Curry
1 godz.
Lammragout
1 godz.
Coq au vin
2 godz.
Boeuf Bourguignon
9 godz. 30 min
Pangasiussuppe mit Garnelen
55min
Ossobuco
1 godz. 20 min
Garnelen-Eintopf
45 min
Gulasch Stroganoff
1h 10min