Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ofenkartoffeln und Lachsforellen
- 1000 g Kartoffeln, klein, z.B. Drillinge, längs halbiert
- 2 EL grobes Salz
- 2 EL Olivenöl und etwas mehr zum Braten
- 4 Stück Lachsforelle, frisch (600–800 g)
- Salz zum Würzen
- Mehl zum Bemehlen
- Butterschmalz zum Braten
Senf-Hollandaise
- 200 g Butter, weich, in Stücken
- ½ EL Zitronensaft
- 50 g Weißwein
- ¼ TL Salz
- 1 Prise weißer Pfeffer, gemahlen
- 4 Eigelb
- 3 TL Senf, grob (z.B. Maille à l`Ancienne)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 4507 kJ / 1076 kcal
- Eiwitten
- 62 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 73 g
- Vezels
- 5.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lachs-Garnelen-Lasagne an Spinatrahm (Dänemark)
1h
Fischspieße mit Paprikasauce
1h
Wacholdergulasch im Roggenbrötchen
2 Std. 40 Min
Zander mit Spinat, Linguine und Beurre blanc
35min
Matjes mit Radieschensalat
50min
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1 godz. 20 min
Tagliolini mit Garnelen und Artischocken
40min
Fischbrühe
30min
Forellen mit Sauce Hollandaise
55min
Muscheln mit Tomatensauce
40min
Forellen des Bischofs
35min
Leber Berliner Art (Berlin)
50min