Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 300 g Zwiebeln, halbiert
- 50 g Butter
- 30 g Dijon-Senf
- 30 g Senf, mittelscharf
- 6 Scheiben Toastbrot, ohne Rinde (100 g), gewürfelt
- 3 Eier
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen des Fleisches
- ¼ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen des Fleisches
-
2
Ochsenkoteletts, aus der hohen Rippe (à 750 g)
of 2 Stücke Fleisch, Steakfleisch (à 500 g) - Öl zum Braten
- 3 Schalotten
- 3 Knoblauchzehen
- 2 Zweige Thymian
- 1 Zweig Rosmarin
- 2 Stängel Majoran
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3236 kJ / 773 kcal
- Eiwitten
- 73 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 45 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Graved Lachs
48h
Rotwein-Ente mit Feigen
50min
Markklößchen (Suppeneinlage)
25 Min
Gewürz-Entenbrust mit Rote-Bete-Risotto
25 Std.
Tatar vom Weiderind mit Wurzelgemüse
1 godz. 50 min
Sauce Béarnaise
40min
Geflügelleber Crème brûleé
13 godz.
Pilz-Gnocchi mit Rehfilet und Kirsch-Rotkohl
2 Std.
Filet Wellington
1h 45min
Kalbs-Involtini mit Apfel-Kürbispüree
2 Std.
Rinderfilet im Speckpäckchen
50min
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1h