Romana-Röllchen mit Caesar-Dip

Romana-Röllchen mit Caesar-Dip

3.6 17 beoordelingen
Voorbereiding. 1u.
Totaal 1u.
10 Portionen

Ingrediënten

Caesar-Dip
  • Sonnenblumenöl
    130 g
  • Sardellenfilets, in Öl abgetropft
    30 g
  • Parmesan in groben Stücken
    20 g
  • Senf
    10 g
  • Eier getrennt
    2
  • Zitronensaft
    10 g
  • Salz
    1 Prise
  • Pfeffer
    1 Prise
  • Sahne
    60 g
Romana-Röllchen
  • Öl
    100 g
  • Knoblauchzehe
    ½
  • Parmesan in Stücken
    50 g
  • Hähnchenbrust in dünnen Streifen (1 x 3 cm)
    200 g
  • Salz zum Würzen
  • Pfeffer zum Würzen
  • Paprika edelsüß zum Würzen
  • Toastbrot in Würfeln (2 cm)
    5 Scheiben
  • Römersalat in mundgerechten Stücken
    1 Stück
  • Filoteig (10 Blätter), 250 g
    1 Packung
  • Ei verquirlt
    1

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 9 g
Calorieën 1769 kJ / 422 kcal
Vetten 31 g
Vezels 2.7 g
Koolhydraten 25 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...