Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Apfelsaft
- 100 g brauner Zucker
- 25 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 20 g Limettensaft
- 2 TL Salz
- 2 TL Apfelessig
- ¼ TL Kardamom, gemahlen
- ½ TL schwarze Pfefferkörner
- ½ TL Fenchelsamen
- ½ TL Chiliflocken, getrocknet
- ½ TL Senfpulver
-
1
EL Apfelmus
of 1 EL Apfelgelee - 2 Kaffir Limettenblätter, frisch
- 3 Knoblauchzehen
- 2 Sternanis
- 1 Zimtstange
- 1200 g Spareribs, die einzelnen Rippen auseinandergeschnitten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1017 kJ / 243 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hähnchenunterschenkel mit Pflaumenglasur
40min
Gebackenes Lachs-Sashimi mit Spargel und Sesamcreme
30min
Glasierte Spareribs
6h 30min
Yakitori - Fernöstliche Hühnerspießchen
40min
Chicken Drumsticks mit Whisky-Glasur
45 Min
Spareribs mit süß-saurer Barbecue-Sauce
3 Std.
Roastbeef in Salz-Thymian-Senf-Kruste
1 Std. 20 Min
Marinierte Rinder-Hüftsteaks
3 Std. 15 Min
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1 Std. 20 Min
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3 godz. 30 min
Gedämpfte Entenbrust mit knackigem Rotkraut & Erbsen
1 godz. 35 min
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1h 30min