Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Rotwein, trocken
- 30 g Balsamico, dunkel
- 50 g Olivenöl und etwas mehr zum Bestreichen
- 1 EL Oregano
- 1 TL Rosmarin
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 3 Prisen Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 400 g Rinderfilet
- Öl zum Braten
- Feldsalat zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 871 kJ / 208 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 1 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce Choron
20 min
Skrei mit Muschelragout
1h 45min
Gebeizte Meerforelle mit Fenchelsalat
4 godz.
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9u.
Schwarze Linguine
45 min
Rindfleisch-Tatar
30 min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40min
Jakobsmuscheln mit Kapern-Limetten-Sauce
20 min
Dorade in Salzkruste mit Olivenreis
35 min
Garnelensuppe mit Zitronengras
40min
Gebratene Bachforelle mit Trüffel-Sahne-Püree
50min
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1h