Compatibele versies
Krabben-Roulade im Pumpernickel-Mantel mit Schmand-Gurken-Ragout
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pumpernickel-Mantel
- 50 g Weißwein
- 50 g Wasser
- 5 Blatt Gelatine
- 400 g Pumpernickel, in Stücken (3 cm)
Krabben-Frischkäse-Füllung
- Wasser zum Einweichen
- 5 Blatt Gelatine
- 50 g Schmand
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 300 g Frischkäse
- 200 g Nordseekrabben
- 50 g Schnittlauch, in Röllchen
Schmand-Gurken-Ragout und Fertigstellung
- 100 g Salatgurken, geschält, entkernt, in Würfeln (3 cm)
- 50 g Schmand
- 1 TL Senf
- ½ TL Salz
- ½ TL Cayenne-Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 995 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cocktailtomaten mit Schinken-Käse-Füllung
1 Std. 30 Min
Blätterteig-Pasteten (mediterran)
1h
Forellen-Erbsen-Terrine
7 Std. 45 Min
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4h
Tomaten-Cocktail
30min
Bruschette mit Walnusspaste und Büffel-Mozzarella
20 Min
Tarte Tatin mit Tomaten
1 Std. 40 Min
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6h 15min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min
Birnen-Walnuss-Terrine
5 Std. 20 Min
Thunfischpâté
4h 20 min