Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zitrone, unbehandelt
- 1 Stück Ingwer, frisch (2 cm), in dünnen Scheiben
- 2 rote Chilischoten, frisch, halbiert, entkernt
- 2 TL Salz
- 2 Tomaten, in Stücken
- 20 g Koriander
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Prise Kreuzkümmel, gemahlen
- 300 g Krebsfleisch
- 8 Blätter Filoteig (ca. 48 x 25 cm)
- Öl zum Braten
- Voeding
- per 8 Stück
- Calorieën
- 5101 kJ / 1217 kcal
- Eiwitten
- 61 g
- Koolhydraten
- 106 g
- Vetten
- 61 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wan-Tan-Ravioli mit Ziegenkäse und Sauce Pistou
40min
Focaccia Tonnata
1h 30min
Enten-Pastilla mit Aprikosen und Pinienkernen
50min
Focaccia mit dicken Bohnen, Pancetta und Pecorino
2h 10min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 min
Tomaten-Aprikosen-Hähnchen (scharf)
2 godz. 20 min
Lammfleischbällchen mit Fladenbrot
1 godz. 35 min
Ravioli mit Ricotta-Käse-Füllung
1h 30min
Gefüllte Lammbuletten
1h 10min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15min
Garnelen-Eintopf
45min
Gefüllte Spitzpaprika mit Joghurt-Spinat
1h