Gefüllte Poulardenbrust auf Rotwein-Spinat

Gefüllte Poulardenbrust auf Rotwein-Spinat

4.2 5 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
4 Portionen

Ingrediënten

  • Wasser
    600 g
  • Babyspinat
    800 g
  • Salz
    1 TL
  • Rotwein, trocken
    400 g
  • Rosine hell
    50 g
  • Poulardenbrustfilets der Länge nach mittig waagerecht eingeschnitten
    4
  • Chorizo (60 g)
    12 Scheiben
  • Pfeffer
    3 Prisen
  • Olivenöl
    30 g
  • Schalotten halbiert
    40 g
  • Knoblauchzehen
    2
  • Butter
    10 g
  • Zucker
    2 Prisen

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 Portion

Eiwitten 49 g
Calorieën 2544 kJ / 608 kcal
Vetten 33 g
Koolhydraten 16 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...