Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Wasser
- 800 g Babyspinat
- 1 TL Salz
- 400 g Rotwein, trocken
- 50 g Rosinen, hell
- 4 Poulardenbrustfilets, der Länge nach mittig waagerecht eingeschnitten
- 12 Scheiben Chorizo (60 g)
- 3 Prisen Pfeffer
- 30 g Olivenöl
- 40 g Schalotten, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 10 g Butter
- 2 Prisen Zucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2544 kJ / 608 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 33 g
Alternatieve recepten
Gefüllte Tomaten
45 min
Lachs-Garnelen-Lasagne an Spinatrahm (Dänemark)
1 godz.
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 min
Spinatkopita mit Gambas und Feta (Griechenland)
1 godz.
Schnelles Lamm Dhansak
50 Min
Marinierter Lachs mit Thai-Spargel
1h 20min
Lachs mit Pak Choi und Ponzusauce
13h 30min
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1h 20min
Thunfischsteak mit Pfeffersauce zu Caesar Salad
25 min
Zitronenspaghetti mit mariniertem Lachs
50 Min
Hähnchenbrust mit Orangen-Sojasauce
1 godz.
Couscous-Lachs-Bowl
50 Min