![Gefüllte Poulardenbrust auf Rotwein-Spinat Gefüllte Poulardenbrust auf Rotwein-Spinat](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/364FA199-61CD-4B4D-878C-9D8D06D20C20/Derivates/60579a2f-5594-4f57-94de-9b54839acd65.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Wasser
- 800 g Babyspinat
- 1 TL Salz
- 400 g Rotwein, trocken
- 50 g Rosinen, hell
- 4 Poulardenbrustfilets, der Länge nach mittig waagerecht eingeschnitten
- 12 Scheiben Chorizo (60 g)
- 3 Prisen Pfeffer
- 30 g Olivenöl
- 40 g Schalotten, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 10 g Butter
- 2 Prisen Zucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2544 kJ / 608 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 33 g
Alternatieve recepten
Gewürzente mit Pilzen, Asia-Gemüse und Reis
1 Std. 5 Min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1h 20min
Gefüllte Lammbuletten
1 Std. 10 Min
Meeresfrüchte Korma
40min
Garnelen Xacuti
1h 20min
Meeresfrüchte mit Weinschaumsauce
30min
Thunfischsteak mit Pfeffersauce zu Caesar Salad
25 menit
Lachs-Garnelen-Lasagne an Spinatrahm (Dänemark)
1j
Garnelencurry mit Topinambur
45min
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35min
Thunfischsteaks mit cremiger Zwiebelsauce
40min
Tintenfischpasta in Zitronen-Knoblauch-Sauce
40min