Fisch-Piccata

Fisch-Piccata

4.5 32 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u.
4 Portionen

Ingrediënten

  • Tomaten reif, geviertelt
    150 g
  • Schalotte geviertelt
    1
  • Estragon abgezupft
    3 Stängel
  • Weißweinessig
    2 EL
  • Wasser
    2 EL
  • Olivenöl
    5 EL
  • Salz und etwas mehr zum Würzen
    2 TL
  • Honig
    2 TL
  • Parmesan in Stücken
    70 g
  • Petersilie abgezupft
    6 Stängel
  • Eier
    2
  • Cayenne-Pfeffer
    2 Prisen
  • Wasser
    500 g
  • breite, grüne Bohnen, frisch in Stücken (3 cm)
    700 g
  • Mehl
    30 g
  • Seelachsfilet in 4 Stücken (à 150 g)
    600 g
  • Pfeffer zum Würzen
  • Butterschmalz
    3 - 4 EL

Voeding per 1 Portion

Calorieën 540 kcal / 2260 kJ
Eiwitten 43 g
Vetten 32 g
Koolhydraten 17 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...