Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 100 g Staudensellerie, in Stücken (2 cm)
- 8 Stängel Koriander
- 1 rote Paprika, in Stücken (4 cm)
- 1 Limette, Bio, 1 TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 3 EL Olivenöl
- ¼ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 TL Chiliflocken
- 2 ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 4 Stücke Seelachsfilet (à 140 g)
- 1200 g Wasser
- 120 g Wildreismischung (Basmati-Wildreis)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1415 kJ / 337 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 11 g
Alternatieve recepten
Edelfischragout
35 min
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1h
Hähnchen und Garnelen mit saisonalem Gemüse (富贵虾球)
30 dk
Gedämpfter Kabeljau
35 min
Dahi Wali Macchi (Schellfisch in Joghurt gebacken)
50 min
Marinierte Fischfilets mit Sauce und Couscous-Salat
1h 20min
Zander mit Spinat
30 dk
Indisches Lammcurry
1 godz. 30 min
Tagine mit Seeteufel
1h
Zitronen-Hähnchen
50 min
Mediterrane Fischfilets mit Gemüse
40 min
Stroganoff-Geschnetzeltes
45 min