Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Zwiebel, halbiert
- 100 g Staudensellerie, in Stücken (2 cm)
- 8 Stängel Koriander
- 1 rote Paprika, in Stücken (4 cm)
- 1 Limette, Bio, 1 TL Schale fein abgerieben, Saft ausgepresst
- 3 EL Olivenöl
- ¼ TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 TL Chiliflocken
- 2 ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 4 Stücke Seelachsfilet (à 140 g)
- 1200 g Wasser
- 120 g Wildreismischung (Basmati-Wildreis)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1415 kJ / 337 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 11 g
Alternatieve recepten
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1h
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35min
Timatar Wali Macchi (Kabeljau in Tomatensauce)
1h
Hähnchen arabisch mit Couscous
45min
Zander mit Spinat
30min
Fisch nach indischer Art mit Joghurtsauce, Kartoffeln und Gemüse
1h
Mediterraner Fencheleintopf mit Fisch
50min
Tagliolini mediterran mit Schwertfisch
20 min
Boeuf Bourguignon
1h 30min
Fischcurry
55min
Afelia mit Bulgur (zypriotisches Schweinegulasch)
2h 50min
Tintenfisch mit Erbsen
35min