Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Lammrückenfilet, in 4 gleichgroßen Stücken
- 1 TL Oregano, getrocknet
- ½ TL Bohnenkraut, getrocknet
- 1 EL Sesam, ungeschält
- ½ TL Meersalz, grob
- ¼ TL Pfefferkörner, schwarz
- 1 TL Sumach
- 30 g Mandeln
- 30 g Datteln, entsteint, halbiert
- 100 g Möhren, in Stücken
- 200 g Wildreismischung
- 1200 g Wasser
- 1 ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 200 g Babyspinat
- 200 g Cherry-Tomaten
- 3 EL Olivenöl
- 300 g Joghurt, 3,5% Fett
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3029 kJ / 720 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 38 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Perlhuhn Quatre-Épices
50 Min
Lamm-Gemüse- Päckchen
1u. 30min
Tagine mit Seeteufel
1u.
Gratinierte Dorade mit Kartoffelsalat
1u. 20min
Colombo-Lammcurry mit Auberginen
2h 15min
Lamm mit Artischocken
1u. 30min
Lammkotelettes mit Blutorangensauce
1 Std. 10 Min
Garnelen-Eintopf
45 Min
Hähnchenbrust Genovese
35min
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45 Min
Kalbsleber venezianisch
40min
Entenbrust mit Roter Bete und Kartoffelgratin
1u. 20min