Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 600 g Lammfleisch, in Würfeln (2 cm)
- 30 g Limettensaft
- 60 g Olivenöl
- 4 TL Colombo-Gewürzmischung oder ein anderes Currypulver
- 1 Aubergine (ca. 250 g), in Würfeln (2 cm)
- 2 TL Salz
- 120 g Frühlingszwiebeln, grüne Teile in Ringen (1 mm), weiße Teile in Stücken
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 5 Knoblauchzehen
- 1 Chilischote, frisch, mittelgroß (z.B. Habanero oder Vogelaugenchili), entkernt
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Stängel Thymian, abgezupft
- 1 Gewürznelke
- 200 g Wasser
- 250 g Süßkartoffeln, in Würfeln (2 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1280 kJ / 306 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wagyu-Eintopf mit Süßkartoffeln (Dubai)
2 godz.
Schnelles Lamm-Dhansak
45min
Gedämpfte Asia-Forellen auf Spinat
40min
Garnelen Xacuti
1h 20min
Hähnchen arabisch mit Couscous
45min
Meeresfrüchte Korma
40min
Indische Lammbällchen mit Joghurtsauce
40min
Lamm mit Artischocken
1 godz. 30 min
Gemüsereis mit Lamm
40min
Tagine mit Seeteufel
1 godz.
Grünes Curry mit Hackbällchen
45min
Ingwerhühnchen mit Bohnen
50min