
Apparaten en accessoires
Lammhüfte mit Erbsen-Minz-Püree
Voorbereiding. 40min
Totaal 50min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Lammhüftsteaks (à 200 g)4
-
Wasser500 g
-
Kartoffeln, mehligkochend in Stücken650 g
-
Salz7 Prisen
-
Öl2 EL
-
rote Paprika in Stücken (2 cm)200 g
-
Balsamico, dunkel2 EL
-
Fleischbrühe, flüssig200 g
-
Knoblauchzehen2
-
Rosmarin2 Stängel
-
Butter kalt3 EL
-
Milch100 g
-
Erbsen, TK150 g
-
Minze abgezupft4 Stängel
-
Pfeffer
Voeding per 1 Portion
Calorieën
616 kcal /
2582 kJ
Eiwitten
46 g
Vetten
33 g
Koolhydraten
29 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

ESSEN & TRINKEN 2/2017
50 recepten
Duitsland
Duitsland