Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 rote Paprika (à 200 g), geviertelt
- ½ TL Kreuzkümmelsamen
- 30 g Mandeln, gehobelt
- 1 Tomate (80 g), entkernt, in Stücken
- 8 EL Olivenöl
- 1 Knoblauchzehe
- 1 ¾ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- 1 Prise Zucker
- 1 EL Limettensaft
- 9 Stängel Minze, abgezupft
- 600 g Wasser
- 700 g Kartoffeln, festkochend, in Stücken
- 8 Scheiben Chorizo
- 30 g Butter
- 150 g Sahne
- 2 Prisen Muskat
- 1 EL Fenchelsaat
- 4 Rotbarschfilets (à ca.150 g), quer halbiert
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3195 kJ / 764 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 35 g
- Vetten
- 50 g
Alternatieve recepten
Saltimbocca vom Kabeljau mit Fenchel-Kartoffelpüree
50 min
Skrei mit Muschelragout
1h 45 min
Gedämpfter Kabeljau
35 min
Limettenpappardelle mit Gambas
1h 20 min
Schwertfisch-Spieße mit Teriyaki-Sauce
40 min
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1h
Thunfischsteaks mit Teriyaki-Creme
1h 20 min
Zander mit Spinat, Linguine und Beurre blanc
35 min
Kalbsfilet auf Tomatensugo und Zitronenreis
1h 10 min
Garnelen und Lachs mit Wermutsauce
35 min
Lammhüfte mit Erbsen-Minz-Püree
50 min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 min