Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 - 2 EL Rosmarin, nach Geschmack
- 400 g rote Zwiebeln, halbiert
- 50 g Olivenöl
- 100 g Rotwein
- 30 g Balsamico, dunkel
- 20 g Honig
- ½ TL Salz
- 50 g Kapern, eingelegt (optional)
- 4 Scheiben Ziegenweichkäse, z.B. Chèvre d'Or (à 80-100 g)
- 2 EL Öl zum Braten
- 100 g Feldsalat
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1850 kJ / 442 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 1.9 g
Alternatieve recepten
Feldsalat mit gebratenen Kräuterseitlingen und Kürbiskerndressing
20min
Ziegenkäserollen mit Chilisauce
1h 10min
Rote-Bete-Carpaccio
2 Std. 45 Min
Zabaglione al Prosecco
15min
Wildkräutersalat mit Himbeer-Walnuss-Dressing
15min
Rindercarpaccio mit Thunfisch-Limetten-Creme
9 godz.
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4h 30 min
Gazpacho à la Sansibar mit Avocadotatar
30min
Birnen-Ziegenkäse-Päckchen
40min
Tortilla-Würfel
45 Min
Roastbeef-Schiffchen
6h
Gazpacho Andalusia
40min