Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 750 g Wasser
- 500 g Spargel, weiß, geschält, holzige Enden abgeschnitten, in schrägen Stücken (2 cm)
- 500 g Spargel, grün, unteres Drittel geschält, holzige Enden abgeschnitten, in schrägen Stücken (2 cm)
- 200 g Schalotten
- 100 g Butter, weich, in Stücken
- 1 TL Salz
- ½ TL Zucker
- ¼ TL Pfeffer
- 80 g roter Portwein
- 50 g Balsamico, dunkel
- 10 g Honig
- 50 g Walnüsse, halbiert
- 100 g Radicchio, in feinen Streifen
- 3 EL Öl
- 200 g Ziegenfrischkäse, in der Rolle, in Talern (ca. 5 mm dick)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2248 kJ / 538 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 5.4 g
Alternatieve recepten
Birnen-Ziegenkäse-Päckchen
40 Min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1h 20min
Saibling mit Artischocken
40 Min
Spargel-Papaya-Cocktail
35 Min
Caesar Salad mit Pfeffer-Erdbeeren
40 Min
Spargel-Mango-Salat
35 Min
Lachstatar mit Orange und Apfel
2 Std. 15 Min
Spargel-Erdbeer-Salat
1 Std. 35 Min
Gebratene Jakobsmuscheln mit Passionsfrucht-Beurre-blanc und Gurkensalat
40 Min
Lammlachse mit Portwein-Rhabarber-Sauce
45 Min
Radicchio mit warmem Balsamicodressing und Ziegenkäsetalern
25min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1h 20min