Saibling mit Artischocken

Saibling mit Artischocken

4.2 14 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
4 Portionen

Ingrediënten

  • Oliven, grün, entsteint
    50 g
  • Oliven, schwarz, entsteint
    50 g
  • getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft
    75 g
  • Artischockenherzen (425 g), abgetropft, geviertelt
    1 Dose
  • Zwiebel halbiert
    1
  • Knoblauchzehe
    1
  • Olivenöl
    4 EL
  • Weißwein
    150 g
  • Saiblingsfilet mit Haut (à 175 g), quer halbiert
    4
  • Salz
    10 Prisen
  • Pfeffer
    7 Prisen
  • Mehl
    50 g
  • Basilikum abgezupft
    6 Stängel

Voeding per 1 Portion

Calorieën 400 kcal / 1675 kJ
Eiwitten 36 g
Vetten 19 g
Koolhydraten 14 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...