Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g Schalotten, halbiert
- 1 rote Chilischote, frisch, halbiert
- 1 Bund Koriander
- 20 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Sesamöl, geröstet
- 2 TL Kreuzkümmel, gemahlen
- 1 EL gelbe Currypaste
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 200 g rote Paprika, in Würfeln (2 cm)
- 70 g Tomatenmark
- 1 Dose Kokosmilch (400 g)
- Öl zum Braten
- 200 g Topinambur, in dünnen Scheiben (siehe Tipp)
- Salz zum Würzen
- Curry zum Würzen
- 700 g Tiefseegarnelen, TK, aufgetaut, abgetropft (siehe Tipp)
- 1 EL Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2091 kJ / 500 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 32 g
- Vezels
- 8.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kerala Fisch Curry
30min
Schnelles Lamm-Dhansak
45 min
Fischfilet mit Chakalaka-Gemüse und Dill-Butter
50 min
Meeresfrüchte Korma
40 min
Schnelles Lamm Dhansak
50 min
Kokoseintopf
50 min
Tobago Fisch-Hotpot
40 min
Grünkohl-Curry mit Garnelen
45 min
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2u. 10min
Koriander-Lachs mit Pak Choi auf Wasabipüree
45 min
Auberginen-Kokos-Erdnuss-Curry
30min
Thai-Garnelen-Curry mit Wildreis
40 min