Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Bund Minze, abgezupft
- 1 Bund Koriander, abgezupft
- 500 g Lammfleisch (z.B. Lammrücken), gewürfelt (2-3 cm)
- 2 EL Garam Masala
- 30 g Pflanzenöl und etwas mehr zum Braten
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 200 g Butternuss-Kürbis, in Würfeln (2-3 cm)
- 150 g rote Linsen
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 500 g Wasser
- 20 g grüne Currypaste
- 15 g Tamarindenmark (optioneel)
- 25 g Zucker
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 30 g Zitronensaft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2096 kJ / 501 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kerala Fisch Curry
30min
Lamm-Tajine mit Marillen und Honig
1h 50 min
Wagyu-Eintopf mit Süßkartoffeln (Dubai)
2h
Schnelles Lamm Dhansak
50min
Hähnchen-Tajine mit Birnen und Backpflaumen
40min
Schweinefleisch Vindaloo
4h
Jungli Laal Maas
5h
Lamm Rogan Josh
1h 45min
Chicken Saag
50min
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2h 10min
Lamm Keema mit Erbsen
1h
Lamm Curry mit Paprika - Bhoona Gosht
1h 15min