Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 Stängel Minze, abgezupft
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 450 g Rote Bete, klein
- 20 g Rapskernöl und 1 EL zum Braten
- 250 g Halloumi, in Scheiben
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Peperoni, rot, entkernt, in Stücken
- 30 g Weißweinessig
- 2 Prisen Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1470 kJ / 350 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 26 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Wirsing auf Pastinakenpüree mit Cranberrys und Walnüssen
35 min
Stremellachs auf asiatischem Fenchelgemüse
45 min
Linsen-Fenchel-Salat mit Frühlingszwiebeln und Ananas
1h
Rote-Bete-Salat mit Halloumi
15 Min
Papaya-Linsen-Salat
25 min
Lauwarmer Romanescosalat
40 min
Fenchel-Orangen-Salat
10min
Warmer Linsen-Spargelsalat
1h
Radicchio mit warmem Balsamicodressing und Ziegenkäsetalern
25 min
Zucchini-Taboulé mit gebratenem Halloumi
1 Std. 50 Min
Lauwarmer Blumenkohl-Kürbis-Salat
35 min
Käseknödel mit Rotkohl-Rote-Bete-Salat
1 godz. 30 min