Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinade
- 600 g Rehfleisch (z.B. Schulter oder Keule), in Würfeln (2-3 cm)
- 200 g Naturjoghurt
- 1 TL Salz
- 3 TL Chilipaste, rot
- 4 Knoblauchzehen
- 15 g Ingwer, frisch, geschält, in Scheiben (2 mm)
Curry und Fertigstellung
- 5 rote Chilischoten, getrocknet (z.B. Kashmiri)
- 1 ½ TL Korianderkörner
- 3 TL Kreuzkümmelsamen
- 200 g Zwiebeln, geviertelt
- 20 g Ghee (siehe Tipp)
- 1 Zimtstange, klein
- 5 Kardamomkapseln
- 2 Lorbeerblätter
- 10 Knoblauchzehen
- 250 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1381 kJ / 330 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kerala Fisch Curry
30min
Schnelles Lamm-Dhansak
45 min
Schweinefilet Vindaloo
2 Std. 30 Min
Schweinefleisch Vindaloo
4h
Lamm Rogan Josh
1 Std. 45 Min
Chicken Saag
50 min
Rindfleisch-Curry mit Kokos-Roti (Kuruma Iraichchi)
2u. 10min
Rindfleisch-Curry mit Tamarinde und Klebreis
9 Std.
Chicken Akhni
1 Std. 30 Min
Kofta Curry
1h 10 min
Chicken Jalfrezi
1 Std.
Beef Madras
1 Std. 30 Min