Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 Knoblauchzehe
- 2 Schalotten, halbiert
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 10 EL Olivenöl und etwas mehr zum Beträufeln
- 2 TL Kapern, abgetropft
- 250 g weiße Bohnen (Dose)
- 2 Prisen Salz
- 4 Prisen Pfeffer
-
12
Scheiben Baguette (2 cm)
of 12 Scheiben Ciabatta (2 cm) - 250 g Thunfisch, in Öl, abgetropft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2632 kJ / 628 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 40 g
Alternatieve recepten
Bruschetta mit Bohnen-Kapern-Creme
10 min
Focaccia Tonnata
1h 30 min
Salsa Verde
10 min
Tintenfischsauce
40 Min
Graved Lachs
48 Std.
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15min
Riesengarnelen in Cognac
20 min
Bruschette mit Walnusspaste und Büffel-Mozzarella
20 min
Thunfisch-Tapenade
5 Min
Oliven-Paté
5 Min
Bruschetta mit Olivencreme
5 Min
Miesmuscheln mit Marinara-Sauce
45 min