Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 40 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- ½ - 1 Knoblauchzehe (optioneel)
-
350
g Dicke Bohnen, frisch
of 350 g dicke Bohnen, TK, aufgetaut - 300 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
-
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe - 450 g Weizenmehl Type 550
Belag und Fertigstellung
- 150 g Pecorino, gehobelt
- 50 g Parmesan, gehobelt
- Salz zum Würzen
- 1 - 2 Prisen Pfeffer
- 10 g natives Olivenöl
-
100
g Pancetta, in dünnen Scheiben
of 100 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, in dünnen Scheiben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 3590 kJ / 858 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 91 g
- Vetten
- 41 g
- Vezels
- 9 g
Alternatieve recepten
Paprika-Ricotta-Quiche
2h
Porreewähe
1h 15min
Tomaten mit Tabbouleh
50min
Flammkuchen mit Süßkartoffel und Chorizo
3h
Parmesan-Tarte mit roher Tomatensauce
1h 30min
Quiche Lorraine
50min
Quiche mit Porree und Räucherlachs
1h 40min
Hähnchentarte
3h 20min
Tarte provençale
1h 40min
Focaccia mit Salami und Feigen
2h 30min
Focaccia mit Sardellen
1h 45min
Pizza auf ligurische Art
1h 50min