Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 40 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- ½ - 1 Knoblauchzehe (optioneel)
-
350
g Dicke Bohnen, frisch
of 350 g dicke Bohnen, TK, aufgetaut - 300 g Wasser
- 1 ½ TL Salz
-
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe - 450 g Weizenmehl Type 550
Belag und Fertigstellung
- 150 g Pecorino, gehobelt
- 50 g Parmesan, gehobelt
- Salz zum Würzen
- 1 - 2 Prisen Pfeffer
- 10 g natives Olivenöl
-
100
g Pancetta, in dünnen Scheiben
of 100 g durchwachsener Bauchspeck, geräuchert, in dünnen Scheiben
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 3590 kJ / 858 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 91 g
- Vetten
- 41 g
- Vezels
- 9 g
Alternatieve recepten
Süß-saure Garnelen
1h
Sizilianischer Nudelschnecken-Auflauf
6 godz. 30 min
Krabben-Päckchen
35min
Thai-Lachs-Päckchen
45min
Focaccia mit Salami und Feigen
2 godz. 30 min
Pizza auf ligurische Art
1 Std. 50 Min
Spinatkopita mit Gambas und Feta (Griechenland)
1h
Mais Falafel
40min
Pizza mit Walnüssen und Gorgonzola
1h 40min
Fougasse mit Käse
2h 35min
Speck-Apfel-Quiche
2h
Fladenbrot mit Ziegenkäse und karamellisierten Zwiebeln
1h 20min