Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Wasser
- 400 g Blattspinat, frisch, grob geschnitten
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Schalotte
- 70 g Butter, in Stücken
- 200 g Feta, in Stücken (ca. 3 x 4 cm)
- 1 Ei
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 4 rohe Garnelen, große (Gambas), küchenfertig
- 8 Blätter Filoteig (200 g)
- 1 - 2 TL Sesam zum Bestreuen (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2114 kJ / 505 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 2.8 g
Alternatieve recepten
Steinpilz-Tartelettes mit Fontina und Kerbel-Crème-fraîche-Dip
1 Std.
Skrei mit Muschelragout
1 Std. 45 Min
Gefüllte Poulardenbrust auf Rotwein-Spinat
1 Std.
Erdbeer-Flockentörtchen
3 Std. 30 Min
Cannelloni mit Artischocken und Tomatensauce
1h 35min
Lachs-Cannelloni
50 Min
Gefüllte Focaccia mit Crescenza-Käse
1 Std. 45 Min
Lammkrone mit Ratatouille, Fisolen und Erdäpfelgratin
1 Std. 25 Min
Gebackenes Thunfisch-Tatar mit Kokos-Teriyaki-Sauce
30 Min
Shrimp Creole
40 Min
Spanakopita (Griechischer Spinatstrudel)
1 Std. 30 Min
Lasagne von Kohlrabi und Lachsforelle
1h 10min