Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g Wasser
- 400 g Blattspinat, frisch, grob geschnitten
- 1 Knoblauchzehe
- 1 Schalotte
- 70 g Butter, in Stücken
- 200 g Feta, in Stücken (ca. 3 x 4 cm)
- 1 Ei
- ¼ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 4 rohe Garnelen, große (Gambas), küchenfertig
- 8 Blätter Filoteig (200 g)
- 1 - 2 TL Sesam zum Bestreuen (optioneel)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2114 kJ / 505 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 2.8 g
Alternatieve recepten
Garnelenbällchen
30min
Lachs-Garnelen-Lasagne an Spinatrahm (Dänemark)
1h
Ziegenkäse-Terrine mit Oliven
6h 20min
Börek vom Backblech - Tepsi Böreği
1h
Auberginensalat - Baba Gannuş
1h
Ziegenkäse mit Zwiebelkonfit
30min
Saibling mit Artischocken
40 min
Pissaladière
1h 20min
Pizza mit Radicchio und Taleggio
1 Std. 45 Min
Frische Ravioli mit Fischfüllung
2 Std.
Frische Ravioli mit Ricottafüllung und Auberginensauce
1h 50min
Spanakopita (Griechischer Spinatstrudel)
1 Std. 30 Min