Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten und Belegen
- 350 g Williams-Christ-Birnen, in Stücken (3 cm)
- 200 g Wasser
-
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe - 300 g Weizenmehl Type 550
- 200 g Roggenmehl Type 1150
- 1 ½ TL Salz
- 150 - 200 g Gorgonzola, in Stücken (3-4 cm)
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 2004 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 67 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 4.1 g
Alternatieve recepten
Flammkuchen mit Rhabarber und Gorgonzola
1h
Bärlauchpalatschinken mit Zitronen-Ziegenkäse-Creme
45min
Cheesecake mit Safranbirnen
4h 30min
Möhrenquiche mit Salbei
1 godz. 35 min
Spinattarte mit Zitronen-Confit
1h 30min
Quiche mit Porree und Räucherlachs
1 Std. 40 Min
Zucchinitarte mit Aprikosen-Chili-Glasur
1h 25min
Rote Zwiebel-Tarte mit Feta und Feigen
1h 30min
Blätterteig-Gorgonzola-Quiche
1h
Quiche mit Ziegenkäse
1h 25min
Quiche mit Spinat und Gorgonzola
1h
Birnen-Gorgonzola-Flammkuchen
1h