Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 20 g natives Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 230 g Wasser
-
1
TL Zucker
of 1 TL Backmalz -
½
Würfel Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe -
100
g Vollkorn-Weizenmehl
of 100 g Kastanienmehl - 300 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 TL Salz
Belag und Fertigstellung
- 1500 g Wasser
- 150 g grüne Bohnen, in Stücken (2-3 cm)
- 150 g Mozzarella, abgetropft, in Stücken (2-3 cm)
-
150
g Crescenza Käse
of 150 g Ricotta - 10 g Milch
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 50 g Basilikum-Pesto
- 20 g natives Olivenöl zum Beträufeln
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2106 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 54 g
- Vetten
- 24 g
Alternatieve recepten
Pizza Frescolina
1h 40min
Gefüllte Focaccia mit Auberginen
1h 50min
Pizza Vier Jahreszeiten
1h 30min
Kartoffel-Knoblauch-Tarte
1h 30min
Pizza Bianco mit Speck und Endivie
1h 20min
Porreewähe
1 Std. 15 Min
Spinat-Gorgonzola-Pizza
1h 45min
Pilzza
1h 20min
Pizza Capricciosa
1h 40min
4-Käse-Pizza
3h 50min
Pizza bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 20min
Pizza auf römische Art
1h 40min