Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 Eier (Kl. M), getrennt
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 150 g Milch
- 120 g Buchweizen-Mehl
- ½ TL Backpulver
- 1 Prise Zucker
- 8 Prisen Salz
- 6 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 40 g Butter
- 80 g Gewürzgurken, abgetropft, in Stücken, ca. 3 EL Sud aufgefangen
- 3 Frühlingszwiebeln, in Stücken (2 cm)
- 4 EL Weißweinessig
- 1 TL Senf, scharf
- 5 EL Pflanzenöl
- 100 g Babyspinat
- 150 g Emmentaler, in Würfeln (1 cm)
- 3 Tomaten, in Scheiben
- ½ Kresse-Beet, abgeschnitten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2492 kJ / 595 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 40 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Couscous-Taler mit Cranberrys
1h
Wurzel-Tortilla
1h
Steinpilzschmarrn mit Paradeisersauce
45 min
Erdäpfel-Reis-Dukaten im Sesam-Mohn-Mantel
35min
Rote-Bete-Crumble mit Fenchel
1h 15min
Dinkel-Risotto mit Kerbel und Räucherkäse
35min
Gebratene Kräuterpolenta auf Ratatouille (vegan)
1h
Auberginen mit Amaranthfüllung
40 Min
Karotten-Curry-Hirse mit Vogerlsalat und Buttermilch-Feta-Dressing
55 min
Buchweizen-Waffeln mit Gemüsetopping
2 godz.
Gemüseauflauf mit Quinoa-Käse-Kruste
1 godz. 45 min
Kichererbsen-Nocken
50min