Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 150 g Milch
- 3 Eier
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 450 g Wasser
- 100 g Tomatenmark
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen, und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Zucker
- 150 g Polenta-Grieß (Maisgrieß)
- 400 g Rinderfilet, in feinen Streifen
- 1 Dose Mais (Abtropfgew. 285 g), abgetropft
- 100 g Oliven, schwarz, entsteint
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 790 kJ / 189 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ziegenkäsetarte
1h 25min
Zucchinitarte mit Aprikosen-Chili-Glasur
1h 25min
Mexikanischer Chili-Mais-Auflauf mit Polentakruste
1h
Gefüllte Auberginen
1h
Gebackene Eier mit Linsen und Ziegenkäsesauce
45 min
Grüne Nudeln mit Linsen-Curry
20min
Polenta mit Gemüse
1 godz. 30 min
Rote Zwiebel-Tarte mit Feta und Feigen
1 godz. 30 min
Pikanter Käsekuchen
4u. 20min
Wirsingtarte
1 godz. 30 min
Porree-Tomaten-Quiche
1h 40 min.
Frankfurter Kräuter-Risotto
50 min