Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinierter Fisch
- 2 Knoblauchzehen
- 5 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 rote Chilischote, frisch, halbiert, entkernt
- ½ - 1 TL Fenchelsamen, nach Geschmack
- 1 Prise Zimt
- ¼ TL Safran
- ½ TL Salz
- 3 EL Olivenöl
- 2 weiße Fischfilets (à ca. 180 g)
Sauce
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Koriander
- 1 Zitrone, unbehandelt
- ½ - 1 TL Kreuzkümmel, gemahlen, nach Geschmack
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 Prise Chiliflocken
- 30 g Olivenöl
Couscous-Salat und Fertigstellung
- 100 g Couscous
- 15 g Olivenöl
- 610 g Wasser
- 1 Prise Kreuzkümmel, gemahlen
- ½ TL Salz
- 5 Stängel Koriander, abgezupft
- 1 rote Chilischote, frisch
- 1 Möhre (ca. 60 g), in Stücken
- 50 g Oliven, schwarz, entsteint
- 80 g Kichererbsen, abgetropft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3187 kJ / 762 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 44 g
- Vetten
- 45 g
- Vezels
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rotbarsch-Kartoffel-Gulasch
50p
Kabeljau mit Orangenbutter und Kartoffeln
45p
Muscheln und Wolfsbarsch
1óra
Gemüsereis mit Lamm
40p
Forellen des Bischofs
35p
Marinierter Fisch
24hod.
Kreolischer Fisch
35p
Fisch-Piccata
1óra
Dinkel-Hähnchen-Salat
45p
Warmer Zitronenlachs mit Radieschentatar und Sauerampfercreme
30p
Fisch auf Paprika-Couscous
40p
Karibische Paella aus dem Ofen
1 Std. 10 Min