Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lachsfrikadellen
- 350 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Würfeln (2 cm)
- 10 g Ingwer, frisch, in dünnen Scheiben
- 1 Schalotte, halbiert
- 20 g Pflanzenöl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 2 Streifen Limettenschale, Bio (à 1 x 4 cm)
- ½ TL Salz
Gurkensalat und Fertigstellung
- 400 g Salatgurke, Bio, streifig geschält, in Stücken (3 cm)
- 100 g Möhren, in Stücken (2 cm)
- 10 Stängel Koriander, abgezupft
- 20 g Pflanzenöl
- 20 g Limettensaft
- ¼ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 10 g Sojasauce
- 50 g frische Mungobohnensprossen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2452 kJ / 585 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 42 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lachs mit Fenchel-Apfel-Salat
1 Std.
Lachs mit Teriyaki-Mayonnaise und Tomatensalat
2h
Gefüllte Roastbeef-Röllchen
30 Min
Buttermilch-Lachs-Suppe
45 Min
Tintenfisch mit Tomaten und Zuckerschoten
25min
Kabeljau mit Blumenkohlpüree
50 Min
Linsen-Garnelen-Bowl mit Kräutersauce
40 Min
Gewürz-Entenbrust mit Rote-Bete-Risotto
25h
Eier mit Thunfischsauce und Bottarga
35 Min
Lachsbuletten
40 Min
Garnelensalat
25min
Balsamico-Lachs mit Zucchininudeln
25min