Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Xacuti-Paste
- 120 g Kokosraspeln
- 2 TL Korianderkörner
- 2 TL Chiliflocken, getrocknet
- 1 TL Pfefferkörner, schwarz
- 1 TL Kreuzkümmelsamen
- 1 TL Fenchelsamen
- 1 Zimtstange, in Stücken
- 4 Nelken
- 2 Sternanis
- 1 TL Mohn
- 90 g Wasser
- 4 Knoblauchzehen
Fertigstellung
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 25 g Pflanzenöl
- 1 ¼ TL Paprika edelsüß
- 350 g Wasser
- 300 - 400 g Garnelen, roh, geschält
- ½ TL Muskat, gerieben
- 3 TL Tamarinden-Paste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 5 Stängel Koriander, frisch, abgezupft, zerkleinert, zum Garnieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1686 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 28 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beef Madras
1h 30min
Rindfleisch Teriyaki mit Reis
2h
Rindfleisch mit Enoki in feuriger Sauce (肥牛金针菇)
35 Min
Meeresfrüchte Korma
40 Min
Garnelen Bhuna
30 Min
Hähnchen Teriyaki
2h
Indisches Lammcurry
1h 30min
Thai-Lachs-Päckchen
45 Min
Lamm Rogan Josh
1 godz. 45 min
Thai-Fisch-Frikadellen
1 Std. 10 Min
Chicken-Mushroom Balti
50 Min
Bulgogi (Gebratenes mariniertes Rindfleisch)
1 Std.