Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Lachsbratlinge mit Gruyère
- 80 g Weißbrot, in Stücken
- 15 g Olivenöl
- 50 g Butter, in Stücken
- 350 g Kartoffeln, mehligkochend, in Würfeln (1 cm)
- 50 g Wasser
- 1 TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 30 g Frühlingszwiebel, in Stücken
- 350 g Lachsfilet, frisch, ohne Haut, in Stücken (3 cm)
- 80 g Gruyère Käse, in 8 Würfeln
Salat
- 120 g junge Salatblätter der Saison, gemischt
- 100 g Cherry-Tomaten, halbiert
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 Prise Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1 EL Olivenöl
- ½ EL Balsamico, hell
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2197 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 2.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Garnelenklößchen-Suppe
20 Min
Pizza Bianco mit Speck und Endivie
1h 20min
Buchweizencrêpes mit Camembert und frischen Kräutern
1h 20min
Spinatpfannkuchen vom Blech
35 Min
Spinat-Pfannkuchen-Torte
1 Std. 15 Min
Spinat-Kokos-Eintopf
45 Min
Nuss-Forelle mit Brokkoli-Stampf
40 Min
Schollenfiletröllchen im Gemüsebett
1 Std.
Lachsfrikadellen mit Gurkensalat
1 Std. 15 Min
Lachsburger mit Parmesan-Zucchini
30 Min
Macadamia-Parmesan-Forelle mit Rote-Bete-Salat
40 Min
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40 Min