Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 500 g Hartweizengrieß
- 240 g Wasser
-
½
Würfel Hefe (20 g)
of 1 Pck. Trockenhefe - 1 TL Zucker
- 40 g natives Olivenöl
- 1 TL Salz
Füllung
- 200 g Ricotta
- 1 Ei
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
Sauce
- 50 g Parmesan, in Stücken
- 1 Knoblauchzehe
- 40 g natives Olivenöl
-
200
g Kräuterseitlinge, in Scheiben (1-2 mm)
of 200 g Champignons, in Scheiben (1-2 mm) - 300 g Cherrytomaten, halbiert, ohne Kerne
- 1 TL Salz
- Mehl zum Bearbeiten
- 1 TL Oregano, getrocknet
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2728 kJ / 652 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 85 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
4-Käse-Pizza
3h 50min
Pilzragout mit Tomatenpesto und Mini-Kartoffelklößen
1 Std. 20 Min
Gemüsepastete in Filoteig
1 Std. 20 Min
Cannelloni mit Artischocken und Tomatensauce
1h 35 min
Pizza auf ligurische Art
1 Std. 50 Min
Bandnudeln mit Steinpilzen
1 Std.
Frische Lasagne mit Spargel und Pilzen
2h
Kartoffelkroketten mit Feldsalat-Kern
1 Std.
Überbackene Cannelloni mit grüner Gemüsefüllung
1h 45min
Badischer Kartoffelauflauf mit Ziegenkäse
1h 40min
Pilzfrikadellen
25 Min
Kartoffel-Auflauf "Venezia"
1 Std. 20 Min