Bayerische Bschoad-Sackerl
TM5 TM6

Bayerische Bschoad-Sackerl

4.0 (14 beoordelingen)

Ingrediënten

Strudelteig

  • 250 g Mehl
  • 1 Prise Salz
  • 1 Ei
  • 95 g Wasser, lauwarm
  • 1 TL Essig (5 g)
  • 10 g Öl und etwas mehr zum Einfetten

Füllung

  • 100 g Porree, in Stücken
  • 100 g Möhren, in Stücken
  • 10 g Öl
  • 70 g Sonnenblumenkerne
  • 200 g Kräuterfrischkäse
  • ½ TL Salz
  • ¼ TL Pfeffer
  • Kondensmilch zum Bestreichen
    of Sahne zum Bestreichen

Voeding
per 1 Stück
Calorieën
768 kJ / 183 kcal
Eiwitten
6 g
Koolhydraten
17 g
Vetten
10 g
Vezels
1.8 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten