Bayerische Bschoad-Sackerl

Bayerische Bschoad-Sackerl

3.9 17 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
12 Stück

Ingrediënten

Strudelteig
  • Mehl
    250 g
  • Salz
    1 Prise
  • Ei
    1
  • Wasser lauwarm
    95 g
  • Essig (5 g)
    1 TL
  • Öl und etwas mehr zum Einfetten
    10 g
Füllung
  • Porree in Stücken
    100 g
  • Möhren in Stücken
    100 g
  • Öl
    10 g
  • Sonnenblumenkerne
    70 g
  • Kräuterfrischkäse
    200 g
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    ¼ TL
  • Kondensmilch zum Bestreichen
    Sahne, zum Bestreichen

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Stück

Eiwitten 6 g
Calorieën 768 kJ / 183 kcal
Vetten 10 g
Vezels 1.8 g
Koolhydraten 17 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...