Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Basilikumteig
- 60 g Parmesan, in Stücken
- ½ Bund Basilikum, abgezupft
- 2 Eier
- 60 g Mehl
- 70 g Mineralwasser
- ¼ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
Tomatensauce und Fischzubereitung
- 1 Gemüsezwiebel, geviertelt
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Olivenöl
- 1 rote Paprika, in Stücken
- 1 Dose stückige Tomaten (400 g)
- 30 g Tomatenmark
- 1 TL italienische Kräuter, getrocknet
- 1 Prise Cayenne-Pfeffer
- 1 TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- 1 TL Zucker
- 800 g Fischfilets (z.B. Rotbarsch, Seelachs), in großen Stücken (ca. 5 cm)
- 3 EL Zitronensaft zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 200 g Öl zum Frittieren
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2369 kJ / 565 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fisch-Piccata
1 godz.
Seebarsch mit Kräuter-Tomaten-Sauce
1 godz.
Fisch-Schaschlik
35 min
Rotbarsch in Basilikumteig
30 min
Lachsburger mit Parmesan-Zucchini
30 min
Fisch mit Olivenbröselkruste
1h 5min
Pfannkuchenröllchen mit Lachs auf Spinat
1 godz.
Lachs mit Bröselkruste
45 min
Brokkoli-Lachs-Lasagne
1 godz. 30 min
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40min
Fisch mit Kräuter-Käse-Kruste
1h 15min
Kabeljau mit Olivenkruste und Ofengemüse
1 godz.