Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Brötchen, vom Vortag, in Stücken
- 100 g Wasser
- 4 Zwiebeln, halbiert
- 40 g Olivenöl
- 600 g Lammhackfleisch
- 1 Ei (Kl. M)
- 2 TL Salz
- ½ TL Chiliflocken
- 3 Prisen Pfeffer
- 120 g Feta, cremig, in Würfeln (2 cm)
- 1 Knoblauchzehe
- 50 g Tomatenmark
- 180 g Basmati-Reis
- 800 g Geflügelfond
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 50 g Butterschmalz
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3462 kJ / 826 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 48 g
- Vetten
- 51 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hackbällchen mit orientalischer Tomatensauce
45 min
Enten-Pastilla mit Aprikosen und Pinienkernen
50 min
Krabben-Päckchen
35 min
Indisches Lammcurry
1 Std. 30 Min
Wagyu-Eintopf mit Süßkartoffeln (Dubai)
2 godz.
Hähnchen-Tajine mit Birnen und Backpflaumen
40 min
Grünes Curry mit Hackbällchen
45 min
Lamm mit Artischocken
1 Std. 30 Min
Pappardelle mit Lammragout
1 Std.
Putenspieße mit Cashew-Sauce Saté
2 godz.
Curryhuhn
2 godz. 40 min
Orientalische Hackbällchen
40 min