Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pizzateig
- 200 g Dinkelmehl Type 630
- 200 g Weizenmehl Type 405
- 200 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 ¼ TL Salz
- 1 Prise Zucker
Belag
- 1 Knoblauchzehe
- 300 g Schmand
- 1 ¼ TL Salz
- ¾ TL Pfeffer
- 350 g Roastbeef, in dünnen Streifen (ca. 2 x 5 cm)
- 30 g Whisky
- 25 g Honig
- 2 gestr. TL Paprika edelsüß
- ½ TL Paprika rosenscharf
- 250 g braune Champignons, in Scheiben (5 mm)
- 2 ½ EL Olivenöl
- 1 ½ TL Thymian, getrocknet
- ¾ TL geriebene Zitronenschale
- 2 Frühlingszwiebeln, in sehr dünnen Ringen (ca. 2-3 mm)
- 50 g Parmesan, in dünnen Spänen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 3669 kJ / 876 kcal
- Eiwitten
- 38 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 42 g
- Vezels
- 5.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kartoffel-Flammkuchen
40min
Pizza mit Ratatouille
3 Std.
Hähnchentarte
3h 20min
Pilz-Crostini
45 min
Steinpilz-Frischkäse-Focaccia
2 godz.
Flammkuchen mit Ziegenkäse und Pastrami
30 min
Fatayer mit Rinderhack
2 godz.
Thunfisch-Oliven-Empanaditas
2h 15min
Pilzza
1h 20min
Flammkuchen mit Melone und Serrano
1h 15min
Muschelnudel-Auflauf mit Thunfisch
1h 10min
Flammkuchen mit Pfifferlingen und Speckcreme
1h 15min