Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 350 g Mehl
- 200 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 25 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 1 TL Salz
- 1 Prise Zucker
Belag und Fertigstellung
- 200 g passierte Tomaten, konserviert
- ½ TL Knoblauchsalz
- 1 TL Pizzagewürz
- 150 g Gouda, in Stücken
- 2 Zweige Dill, abgezupft
- 150 g Saure Sahne
- 1 Ei, hart gekocht, gepellt, geviertelt
- 1 Prise Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 200 g geräucherter Lachs, in Scheiben (5 mm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2716 kJ / 649 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 65 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 4.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinat-Gorgonzola-Pizza
1 godz. 45 min
Flammkuchen mit Pfifferlingen und Speckcreme
1 Std. 15 Min
Pizza mit Frischkäse und Artischocken
1h 25min
Blätterteig-Pasteten (mediterran)
1h
Lachspizza
1 Std. 15 Min
Sellerie-Hähnchen-Flammkuchen
1 Std. 20 Min
Pizza mit Lachs
1h 30min
Tomaten-Rucola-Pizza
50min
Pizza Bianco mit Pesto und Mozzarella
1h 25min
Schwedische Lachs-Pizza
35min
Fischfilet mit Oliven-Käse-Kruste
40 min
Pizza mit Rucola und Parmaschinken
1h