Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 altbackene Brötchen (100 g), in Stücken
- 120 g Emmentaler, in Stücken
- 100 g Schinkenspeck, gewürfelt
- 150 g Milch
- 200 g Blattspinat, TK, aufgetaut, abgetropft, grob geschnitten
- 5 Eier
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 500 g Wasser
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1487 kJ / 355 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 1.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crostini mit Pilzen und Fontina
35 min
Zucchini-Parmesan-Küchlein
40min
Käsekartoffeln vom Backblech
1h 20min
Blätterteig-Pasteten (mediterran)
1 godz.
Kartoffel-Käse-Hörnchen
40min
Snacklettes mit Porree und Landjägern
1 godz.
Oliven im Knuspermantel
1 godz. 30 min
Schneller Tomaten-Ricotta-Pie
40min
Bärlauch-Tortilla
1 godz.
Windbeutel mit Käse und Porree
1 godz. 30 min
Hackfleischschnecken
1 godz.
Champignon-Schinken-Quiche
1 godz.