Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kräutercubes
- 2 Scheiben Toastbrot, in Würfeln
- 5 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Bund Kerbel, abgezupft
- 20 g Milch
- 2 Prisen Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 3 Eier
Essenz von Frühlingsgemüsen
- 2 Möhren (ca. 150 g), in feinen Streifen (1 x 4 cm)
- 100 g Knollensellerie, in feinen Streifen (1 x 4 cm)
- 100 g Erbsen, TK
- ½ Porreestange (ca. 100 g), in feinen Streifen (1 x 4 cm)
- 1200 g Gemüsefond (z.B. von Lacroix à 400 ml)
- 5 g Sojasauce
- 2 Zwiebeln, geviertelt
- 1 Knoblauchzehe, zerdrückt
- 50 g Knollensellerie, in groben Stücken
- 50 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 1 TL Salz
- 1 Prise weißer Pfeffer
- Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1085 kJ / 259 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 4.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Krafteintopf
1h 45 min
Nudelsalat mit Bohnen und Garnelen
55 min
Gemüsereis mit gefüllten Schnitzelchen
25 min
Studenten-Pilaw
35 min
Gefüllte Tomaten
45 min
Roastbeef-Schiffchen
6h
Spargel mit Eier-Vinaigrette
40 min
Mariniertes Gemüse
4h
Putenbrust mit Gurkenreis
35 min
Fusilli mit Frühlingsgemüse
45 min
Risibisi mit Garnelenspießchen an Weinschaum
45 min
Rotbarsch-Kartoffel-Gulasch
50 min