Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 Eier
- 100 g Saure Sahne
- 150 g Crème fraîche
- 200 g Mehl
- 1 TL Backpulver
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- ½ EL Beifuß, getrocknet
- 200 g Wasser
- 6 Wirsingblätter, groß, in Streifen
- 4 TL Butter, zum Braten
- 200 g Nordseekrabben, abgetropft
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2125 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 39 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
4-Käse-Pizza
3h 50min
Gemüsepastete in Filoteig
1 Std. 20 Min
Endiviensalat-Suppe
35min
Chicorée mit Schinken, Reis und Zitronensauce
50min
Glückstädter Matjestopf
3 Std. 30 Min
Pfannkuchen "Schwarzwälder Art"
45min
Kartoffel-Käse-Pizza mit Salbei
1 Std.
Kedgeree (Downton Abbey)
40min
Sattmacher-Pizza
1 Std.
Badischer Kartoffelauflauf mit Ziegenkäse
1h 40min
Kalbsfrikassee mit Staudensellerie, Schwarzwurzeln und Kartoffeln
1h 35 min
Fischfrikadellen mit Reis, Brokkoli und Curry-Ingwer-Sauce
1 Std.