Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 TL Kardamom
- 2 TL Kurkuma
- 1 TL Senfkörner
- 4 Nelken
- 1 Chilischote, getrocknet
- ½ TL Garam Masala
- 1 Bund Petersilie, ohne Stiele
- 300 g Schweinemett
- ½ TL Salz
- 100 g Crème fraîche
- 1 - 2 Orangen, geschält, halbiert, entkernt (200 g)
- 20 g Zucker
- 300 g Wasser und etwas mehr zum Anrühren
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 750 g Möhren, in Scheiben (3 mm)
- 50 g Sultaninen
- 1 EL Speisestärke
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1777 kJ / 425 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauerkrauteintopf mit Pastinake
45 min
Steckrüben-Eintopf
45 min
Porree-Hackfleisch-Suppe
35 min
Birnen, Bohnen und Kassler
50 min
Gefüllter Blumenkohl
1h 20 min
Bunter Möhreneintopf mit Nürnberger Würstchen
40 min
Klopse-Curry
1h 55min
Hackbraten mit Porree-Kartoffeln
1h 30min
Rindergulasch mit Starkbier
1h 15 min
Gulasch Stroganoff
1h 10 min
Königsberger Klopse - mal anders
1h
Chicorée-Kartoffel-Suppe
45 min