Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 Hähnchenbrustfilets (à ca. 200 g), ohne Haut, waagerecht halbiert
- 1 ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 1000 g Wasser
- 400 g Romanesco, in Röschen
- 2 Schalotten, halbiert
- 40 g Butter
- 40 g Mehl
- 1 Zitrone, Bio, 1 TL Schale fein abgerieben, 2 EL Saft ausgepresst
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht
of 2 Würfel Hühnerbrühe für je 0,5 l Wasser - 150 g Sahne
- 4 Stängel Estragon, abgezupft
- 1 Prise Zucker
- 2 Prisen Muskat
- 2 Eigelb
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1691 kJ / 404 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 24 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schweinefilet à la Tafelspitz
50min
Hackbällchen-Suppe
35 min
Kalbsfrikassee mit Staudensellerie, Schwarzwurzeln und Kartoffeln
1h 35min
Rindergulasch mit Starkbier
1h 15min
Lammtopf Pichelstein
50min
Birnen, Bohnen und Kassler
50min
Hühnersuppe (gebunden)
35 min
Krabbencocktail
30 min
Hühnerfrikassee
1h 20min
Wirsingrouladen mit Geflügelhack
1 godz. 50 min
Hackbällchen mit Zitronensauce
45 min
Kabeljau in Senfsauce
40min