Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ TL Salz und etwas mehr zum Würzen
- ½ TL Pfeffer und etwas mehr zum Würzen
- 1000 g Frühkartoffeln, ungeschält, in Scheiben (ca. 3 mm)
- 300 g Putenbrustfilet, ohne Haut, in Würfeln (ca. 2 cm)
- Paprika edelsüß zum Würzen
- 3 rote Zwiebeln, davon 2 halbiert
- 50 g Öl
- 500 g Wasser
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 150 g Radieschen
- 4 Frühlingszwiebeln
- 30 g Balsamico, hell
- 3 geh. TL Estragonsenf
- ½ TL Zucker
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1049 kJ / 251 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bunter Schichtsalat
1 Std.
Kohlrabi-Zuckerschoten-Salat
3 Std. 45 Min
Kartoffel-Porree-Salat
5 Std. 30 Min
Spargel-Kartoffelsalat "Sylter Art"
1 Std.
Kartoffel-Radieschen-Salat
2h
Mexikanischer Kartoffelsalat
2h
Spitzkohlsalat mit Röstzwiebeln
20 Min
Griechischer Kartoffelsalat
1 Std. 30 Min
All-In-Salat
10 Min
Spitzkohlsalat mit Sojadressing und Limonenkresse
40min
Sommerlicher Kartoffelsalat
3h
Porreesalat
2h 15 min