Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 Stängel Bohnenkraut, frisch, abgezupft
- 1 Zwiebel (50 g), halbiert
- 600 g Geflügelbrühe
- 1 TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
- 750 g Kartoffeln, festkochend, halbiert
- 2 Birnen (à ca. 200 g), geviertelt
- 300 g grüne Bohnen, frisch
- 4 Scheiben Kasseler (à ca. 160 g)
- 1 EL scharfer Senf
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1872 kJ / 447 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Königsberger Klopse mit Kartoffeln
45 Min
Bunter Möhreneintopf mit Nürnberger Würstchen
40 Min
Bohnen-Möhren-Eintopf mit Fleischklößchen
45 Min
Bratwurst mit Apfel-Birnen-Kompott
50 Min
Kasseler mit Grüner Sauce
40 Min
Kartoffel-Apfel-Ragout mit Bratwürstchen
50 Min
Paprika-Ananas-Sauerkraut mit Süßkartoffeln und Kassler
45 Min
Feine Königsberger Klopse
1 Std.
Bohneneintopf mit Fleischklößchen
40 Min
Leber Berliner Art (Berlin)
50 Min
Birnen, Bohnen und Speck
45 Min
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50 Min